Introductie

Introductie

Ervaring en affiniteit

Nadat ik jaren binnen de GGZ heb gewerkt vond ik het in 2012 tijd voor een nieuwe stap en ben ik mijn eigen praktijk gestart. Al veel langer was de wens aanwezig om op een laagdrempelige, menselijke, professionele en effectieve manier zorg te leveren.

Sinds 1992 ben ik binnen de GGZ en andere instellingen werkzaam geweest binnen verschillende behandelteams. Hierdoor heb ik een brede kennis en ervaring opgebouwd.

Als supervisor behandeling en diagnostiek ben ik betrokken bij diverse vervolgopleidingen voor psychologen en psychotherapeuten. Als supervisor Psychotherapie ben ik geregistreerd bij de NVP (Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie) en de vereniging voor Schematherapie.

Buiten Focuz013 ben ik werkzaam voor het Nederlands Instituut Forensische Psychiatrie en Psychologie waar ik als gedragsdeskundige psychologisch onderzoek verricht. Tevens ben ik voor 1 dag in de week werkzaam bij de Woenselse Poort binnen de GGZ Eindhoven, waar ik verbonden ben aan het team psychodiagnostiek.

Registraties

  • Klinisch psycholoog BIG nummer 19050576725
  • GZ-psycholoog BIG nummer 19050576725
  • Psychotherapeut BIG nummer 1905057671

Lidmaatschappen

  • Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP). Meer informatie op https://www.psychotherapie.nl.
  • Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie (VGCT). Meer informatie op: www.vgct.nl.
  • Vereniging Schematherapie. Meer informatie op: www.schematherapie.nl.
  • Vereniging EMDR Nederland (VEN). Meer informatie op: www.emdr.nl.
  • Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP). Meer informatie op: www.lvvp.info.
  • Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie en haar specialismen (NVGzP). Meer informatie op: www.nvgzp.nl.

lvvp gevisiteerdOp 21 mei 2015 is mijn praktijk gevisiteerd door de Landelijke vereniging van vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP) en voldoet volledig aan de kwaliteitscriteria van de LVVP. De beoordeling is 5 jaar geldig.

crkbo geregistreerd docentIk ben geregistreerd docent binnen het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Dit betekent dat ik voor het geven van supervisie en onderwijs geen BTW in rekening hoef te brengen.

Focuz013

Focuz013

Katy Bertens, Klinisch psycholoog en Psychotherapeut, is eigenaar van Focuz013. Lees verder

Contact

Kruisvaarderstraat 32e
013 - 3030 349
E